Oblúkové haly a prístrešky

Kategória: Články Dátum: Hit: 1839

Firma Vetis má vo svojej ponuke oblúkové haly a prístrešky nielen na ustajnenie zvierat, ale aj na uskladnenie úrody či techniky.

Rôzne ustajňovacie prístrešky pre hovädzí dobytok, kone, ošípané alebo ovce a kozy, ako aj oblúkové haly na uskladnenie krmív, slamy či poľnohospodárskej techniky sa dajú montovať podľa požiadaviek zákazníka a v ponuke sú za zaujímavé ceny.
Stabilná  konštrukcia prístreškov pozostáva z obvodových oceľových panelov a strešných oblúkov prekrytých plachtou. A čo je dôležité - táto technológia má jedného spoločného menovateľa - nepotrebuje stavebné povolenie, dá sa postaviť i zložiť za veľmi krátky čas a je vhodná na celoročné využitie.

Výhody materiálu: silný a ľahký, ľahká inštalácia, pevný, odolný a ohybný, rentabilný, bezpečný, odolný voči hluku, dlhá životnosť, nízke náklady na údržbu, štandardizácia, automatická ochrana pri poškodeniu oblastí, jednoduchá kontrola, rýchla montáž.

 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December