Prečo sa rozhodnúť práve pre stavbu elektrických ohradníkov?

Kategória: Články Dátum: Hit: 817

Spoločnosť VETIS ponúka elektrické ohradníky pre všetky typy zdrojov, ako sú sieťové, batériové i solárne, rôzne druhy vodivých laniek a pások, izolátory, plastové koly pre ohradníky alebo plastové stĺpiky a ďalšie nevyhnutné príslušenstvo elektrického oplotenia.

Všetky ohradníky sú prvotriednej kvality, dlho používané v oblasti chovu zvierat. Na všetky dodávané elektrické ohradníky poskytuje spoločnosť VETIS záručný i pozáručný servis, pre zákazníkov robí poradenstvo na telefóne pre poskytovanie rád pri montáži či demontáži ohradníkov, odstraňovaní rôznych porúch. Poskytuje poradenstvo ku všetkému ponúkanému tovaru, k jeho životnosti, vhodnosti a spôsobe použitia.

Oplotenie musí byť stabilné a bezpečné, musí byť dostatočne vysoké, viditeľné a mať odstrašujúci účinok. Úlohu hrá aj dlhovekosť a náklady na zriadenie a vedenie pri výbere plotu. Oplotenie musí byť také, aby sa nezranili zvieratá. Mali by mať dobrú rozpoznateľnosť, mechanickú pevnosť a psychologické zastrašovanie (elektrické napätie).
Pevný plot je permanentný elektromechanický systém, ktorý bude raz inštalovaný a osadený, nemal by byť premiestňovaný ani dočasný. Pre vnútorné priečky môžu byť použité mobilné plastové alebo kovové stĺpiky.

Aké výhody ponúkajú elektrické ohradníky?

o Sú cenovo dostupné a náklady na ich údržbu sú oveľa nižšie ako pri bežnom oplotení.

o Stavajú sa ľahko a rýchlo.

o Oceľové koly sa veľmi ľahko sa zatĺkajú do zeme, neohýbajú sa. Môžu byť v rôznych výškach, podľa toho, pre aké zvieratá potrebujeme ohradu postaviť. Ukotvenie do zeme je asi 40 cm.

o Koly sa dajú opakovane používať.

o Oceľové stĺpiky T-koly sú vyrobené zo železničnej ocele, ktorá je jedným z najsilnejších a najtrvanlivejších druhov ocele.

o T-Kôl je pokrytý priečkami rozmiestnenými v odstupoch 5,5 cm, aby bolo možné nastaviť ploty rôznych výšok. To umožňuje pripojenie širokej škály izolátorov pre všetky vodivé materiály bez použitia náradia v akejkoľvek výške.

o Ku kolom sú k dispozícii rôzne typy izolátorov.

o Cena T-kolov je rovnaká ako cena agátových kolov, pričom manipulácia s nimi je oveľa ľahšia, ľahšie sa zatĺkajú, sú skladnejšie a stále k dispozícii. 

o Napájací prístroj sa volí podľa druhu zvieraťa. „Srdcom“ elektrického ohradníka je napájací prístroj. Ten vydáva pravidelné impulzy. Ich intenzita závisí od výkonu prístroja – čím väčšia energia, tým väčšiu intenzitu má impulz.

o Hospodárske zvieratá si na elektrické ohradníky veľmi rýchlo zvykajú. Nebudú utekať a divá zver zase vnikať na plochy, kde ich mať nechceme. o Nespôsobujú zvieratám žiadne zranenia.

o Spoločnosť Vetis ponúka non stopp bezplatné poradenstvo vo firme a aj po telefóne.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December