Kit4cat piesok pre mačky 3x300g
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Kit4cat piesok pre mačky 3x300g

    Kit4cat piesok pre mačky 3x300g

    275011
    0.950 kg
    Momentálne nedostupné
    22,60 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

    Kit4Cat je revolučný biologicky odbúrateľný hydrofóbny piesok, ktorý má prírodný netoxický povlak odpudzujúci moč. Umožňuje veterinárnym lekárom, technikom a majiteľom mačiek rýchlo a jednoducho odobrať vzorku moču mačky bez toho, aby sa museli uchýliť k invazívnym postupom, ako je napríklad cystocentéza. Moč mačky zostane na povrchu, čo vám umožní odobrať moč pomocou pipety a fľaštičky, ktoré sú súčasťou každého vrecka.

    Ako používať Kit4Cat:

    Kit4Cat sand sa ľahko používa a je veľmi účinný pri zbere vzorky moču mačky. Každý ho môže používať buď doma, alebo na veterinárnej klinike, a to s vynikajúcimi výsledkami.

    • Postupujte podľa nižšie uvedených pokynov.Rozrežte vrecko s pieskom Kit4Cat a obsah celého vrecka vysypte do čistej podstielky. Rozsypte piesok Kit4Cat tak, aby malá vrstva pokryla väčšinu podstielky. Každé vrecko s pieskom Kit4Cat obsahuje menšie vrecko s pipetou a fľaštičkou; tieto vyberte a odložte bokom na neskorší odber vzorky moču.
    • Umiestnite podstielku na miesto, ktoré je prístupné mačke, a nechajte mačku voľne močiť na vrch alebo vedľa piesku Kit4Cat.
    • POZNÁMKA: Ak máte viac ako jednu mačku, uistite sa, že prístup k podstielke má len tá mačka, ktorú potrebujete skontrolovať. Keď mačka dokončí močenie a vzdiali sa od podstielky, pomocou priloženej pipety zozbierajte moč a potom ho umiestnite do priloženej fľaštičky.
    • POZNÁMKA: Ak sú kvapky moču malé, použite pipetu na stlačenie kvapky, aby sa vytvorila väčšia kvapka.
    • POZNÁMKA: Ak moč "zmizne", takže je pod pieskom Kit4Cat, jednoducho odsuňte trochu piesku nabok, aby ste odkryli "skrytý" moč.
    • NEMIEŠAJTE Kit4Cat s bežnou podstielkou pre mačky
    • Obsah 1 z 3 vreciek stačí na odber vzorky a je určený na jednorazové použitie.
    • Otvorené vrecko je potrebné použiť do 72 hodín.
    • Kit4Cat nepoužívajte opakovane
    275011
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)