Solárny panel 4,5W k VR4,VR8
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Solárny panel 4,5W k VR4,VR8

    Solárny panel 4,5W k VR4,VR8

    NAP45
    2.470 kg
    Momentálne nedostupné
    39,99 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.
    • Výkon: 4,5 W
    • Veľkosť: 165x165 mm

    Mnohí ľudia sa obávajú, že dlhotrvajúce nepriaznivé počasie ovplyvní ďalšiu prevádzku ich spotrebičov. Preto sme  vyvinuli túto dodatočnú možnosť nabíjania. Samostatne pripojiteľný solárny panel poskytuje 360-stupňovú ochranu pre zariadenia (ktoré majú vyššiu spotrebu energie), aby sa zabezpečila nepretržitá prevádzka.

    Kedy by sa mal dodatočný solárny panel nainštalovať?

    Možno ho nainštalovať na jar alebo v lete, ale primárne je určený do jesenno-zimného počasia. DÔLEŽITÉ je, že prídavný solárny panel dokáže za slnečného počasia uskladniť podstatne viac energie, takže sa nemusíte obávať, že by vám v zlom počasí došla energia. Nestačí ho používať len pri zamračenom počasí. Je lepšie nechať ho pripojený nepretržite počas jesene a zimy.

    Prečo používať prídavný solárny panel?

    Na jeseň a v zime je "slnko nižšie na oblohe", takže sa mení uhol dopadu slnečných lúčov. To znamená, že solárny panel umiestnený vodorovne na hornej časti zariadenia nie je vystavený silnému slnečnému žiareniu počas všetkých hodín dňa. Aby sme tomu zabránili, vyvinuli sme túto možnosť externého nabíjania. Poskytuje výkonné nabíjanie aj počas dlhých období zamračeného počasia. Zaručuje tiež silnejšie nabíjanie v prípade rozptýleného svetla (tieň od listov alebo konárov stromov).    Vďaka vertikálnemu umiestneniu poskytuje riešenie na zachytávanie energie slnečného svetla v malých výškach. Nezachytáva prach a sneh, takže sa ľahšie udržiava v čistote a nabíja.

    Ako nainštalovať prídavný solárny panel?

    Je DÔLEŽITÉ, aby bol solárny panel orientovaný na juh, aby mohol fungovať čo najlepšie. Jeho umiestnenie a pripojenie k zariadeniu je veľmi jednoduché: stačí ho pomocou dodaných káblových úväzkov pripevniť k zariadeniu vo zvislej alebo minimálne naklonenej polohe na stĺp alebo kôl. Kôl alebo stĺp, na ktorom je zariadenie namontované, je na tento účel úplne ideálny. Po upevnení ho možno jednoducho pripojiť k zariadeniu pomocou pripojovacieho kábla.

    NAP45
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)