• Výpredaj!
Hygienické ručné obrúsky X80
Kliknite sem
close

Chybný obrázok alebo popis

 

Hygienické ručné obrúsky X80

Hygienické ručné obrúsky X80
000607001
Vybavenie ordinácií
0.764 kg
Posledné kusy na sklade 1 ks
20,95 €
S DPH
Množstvo

Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

SEPTICARE ručné obrúsky kombinujú pokročilý čistiaci prostriedok so silným dvojitým textíliom, ktorý dôkladne čistí ruky a povrchy, kdekoľvek, kedykoľvek, kedykoľvek!

Priemyselné utierky na ruky sú brúsne, nepoškrabovacie utierky efektívne odstraňujú všetky druhy nečistôt, škvrny na báze oleja, mastné značky, čerstvé farby, atrament z ruky a povrchy.

Bezpečný pre použitie na: kov, maľovaný povrchov, drevené lamináty, väčšina plastov a iných povrchov. Farby: akryl, smalt, uretán, epoxid a latex. Lepidlá: Kontaktný cement, expandujúce peny, tmel, silikón a epoxid, Mazivo: Olej, ťažké mazivo, asfalt, decht a iné ropné a syntetické tuky, Ink: Guľôčkové pero, permanentný značkovač, textilný atrament.

Obsahuje: 80 utierok

POKYNY :

Otrite ruky, povrchy alebo nástroje, aby ste odstránili farby, mastnotu, lepidlo alebo olejové škvrny. Otvorte veko a odstráňte fóliu. Vytiahnite stierku zo stredu a podávajte cez kríž vo veku. Vymeňte veko. Pomaly ťahajte utierky z kontajnera a odtrhajte pri perforáciách. Odstráňte nadbytok nečistôt pred použitím. Otrite, kým sa neodstráni viditeľná pôda. Pred každým ďalším použitím sa uistite, že očistený povrch je úplne suchý. Nie je vhodné pre niektoré jemné povrchy. Ak máte pochybnosti, skôr než začnete používať, otestujte na malej nenápadnej ploche. Zatvorte veko na udržanie vlhkosti utierok.

UPOZORNENIA :

Držte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu  s očami. V prípade kontaktu s očami dôkladne umyte veľkým množstvom čistej tečúcej vody. Ak dôjde k podráždeniu pokožky, postihnuté miesto dôkladne umyte veľkým množstvom vody. Ak podráždenie pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte túto nádobu alebo štítok. Obsahuje menej ako 5% neiónových povrchovo aktívnych látok. Vyhodte do odpadkového koša, nie do WC.

000607001
1 Položka
1

Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)