Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Acidomid D 1l

    Prevencia rozmnožovania patogénnych baktérií, plesní a kokcídií. ACIDOMIDje špičkový výrobok modernej koncepcie pôsobiaci nielen proti rozmnožovaniu patogénnych baktérií, ale veľmi dobre tlmí rozvoj a rozmnožovanie vnútrobunkových parazitov ako napr. kokcídie. ACIDOMID však nie je liečivo, neobsahuje ani kokcidiostatiká a tak nezanecháva v organizme rezíduá. A tiež nemá ochrannú dobu.

    060604
    1.000 kg
    Na sklade 12 ks
    7,30 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

    ACIDOMIDobsahuje kompletne všetky organické kyseliny dôležité pre zažívanie a trávenie. Organické kyseliny okysľujú napájaciu vodu a tým ju zároveň konzervujú a stabilizujú. Takto je výrazne obmedzený nežiadúci rozvoj patogénnych baktérií a plesní v napájacej vode, napájačkách a v rozvodoch napájacej vody. Organické kyseliny sú ľahko stráviteľné a v organizme sú naviac využiteľné ako zdroj energie. Organické kyseliny tiež znižujú ťažkosti zažívacieho traktu a zlepšujú stráviteľnosť bielkovín.ACIDOMIDvďaka látkam prírodného charakteru znižuje rozmnožovanie vnútrobunkových parazitov, ako sú napríklad kokcídie. Pre maximálny efekt je však potrebné pravidelne podávať do napájacej vody vždy keď ju meníte.ACIDOMIDako jediný prípravok svojho druhu na trhu obsahuje vyvážený pomer elektrolytických prvkov podporujúcich účinnosť jednotlivých aktívnych zložiek výrobku. Elektrolyty urýchlujú a zvyšujú prechod účinných látok cez bunkovú stenu do bunky. .

    Zloženie:

    • minerálne látky, elektrolyty
    • organické kyseliny (mravčia, propiónová, mliečna, octová, citrónová a ďalšie)
    • vitamín C
    • extrakt prírodných prvkov
    • upravená pitná voda

    Návod na použitie:

    Podáva sa v množstve 10 ml na 1 liter napájacej vody po celý rok. Prvé 2-3 dni na začiatku podávania prípravku sa odporúča polovičné dávkovanie (0,5 % tzn. 5 ml na 1 liter napájacej vody).

    objem: 1l

    060604
    12 položky
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 11 ďalších produktov v rovnakej kategórii)