Krmivo Struktur Energetikum 20 kg St.Hippolyt
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Krmivo Struktur Energetikum 20 kg St.Hippolyt

    Krmivo Struktur Energetikum 20 kg St.Hippolyt

    STHIPPOLYT1
    Krmivá
    20.005 kg
    Posledné kusy na sklade 1 ks
    45,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

       optimalizácia prepravných nákladov

    •  Struktur – Energetikum-  kôň dostáva všetky minerálne látky, stopové prvky a vitamíny potrebné pre udržanie dobrého zdravotného stavu, stability a výkonnosti. 
    • koncentrované krmivo bohaté na výživné a vitálne látky.
    • v krmive Struktur – Energetikum sú koncentrované vybrané najjemnejšie prísady ako klíčky, cez 30 rôznych druhov bylín, olejniny a obilniny, všetko v jednom výborne chutnajúcom müsli.
    • bohaté na bio aktívne byliny
    • bohaté na hrubú vlákninu pre lepšie prežúvanie
    • bohaté na výživné rastlinné látky
    • bohaté na organicky viazané stopové prvky
    • výhradne prírodný vitamín E
    • minimálny obsah obilných škrobov a bielkovín
    • pre optimálnu rovnováhu
    • cielene prispieva k zdravej výžive koní, pretože vyrovnáva prebytky škrobov a bielkovín a súčasne deficity minerálnych látok v obvyklých denných dávkach kŕmenia
    • malé kone a špeciálne plemená takto profitujú z koncentrácie vitálnych látok krmiva Struktur – Energetikum U nich môže byť Struktur – Energetikum použité ako jediné krmivo. Rovnako tak kone, ktoré trpia svalovými problémami, žalúdočnými alebo zažívacími problémami alebo ktoré majú sklon k schváteniu kopýt, sú odkázané na krmivo s nízkym obsahom škrobov, ktoré je pritom bohaté na výživné látky.
    • 30 rôznych výživných bylín, ktoré sú pestované v rôznych ročných obdobiach, dodáva okrem rastlinných živín taktiež veľké množstvo a rozmanitosť stopových prvkov, ktoré sú nevyhnutné pre vyváženú výživu.
    • o bylinách je známe, že disponujú vlastnosťami ako je podpora trávenia (mäta prieporná, koriander), čistenie a detoxikácia organizmu (žihľava, breza, baza čierna),  uvoľňovanie slizu (tymián, fenykel, anýz). Bez bylín si vlastne dnes už všeobecne dobrý zdravotný stav a neporušenú látkovú výmenu už nejde predstaviť.

    Zloženie: Kukuričné klíčky, jačmenné vločky, sušené ovocie (jablko, hrozno, hruška),jablkový sirup, byliny (mäta prieporná, majorán, coriander, fenykel, šalvia, rebríček obyčajný, rasca, aníz, oregano) 6,8%, kukuričné lupienky, pšeničné otruby, luzernové rezky, vlákniny z cukrovej repy, trávová sečka,, melasa z cukrovej repy,ovsené otruby, zmes olejov (ľanový, slnečnicový a kukuričný olej) 2,8%, zmes olejov zo semienok (ľanové, slnečnicové semeno a semeno z čiernej rasci a fenyklu) 2,6%, celozrnné ovsené vločky 2%, uhličitan vápenatý (morský a minerálny), múčka z morských rias, jačmenné klíčky, soľ, cesnak, pivovarské kvasnice, kukuričné otruby, extrakt z hroznových semienok,ocot, himalájska soľ

    Obsah zložiek: surové bielkoviny 9,9 %, surové vlákniny 11,0 %, surové tuky 8,0 %, surový popoľ 10,0 %, stráviteľné sur. proteíny 85 g/ kg, stráviteľná energia 14 MJ/ kg, vápnik 1,0 %, metionin 0,1 %, fosfor 0,5 %, horčík 0,5 %, sodík 0,5 %, lysin 0,4%, škrob 14,0 %, cukor 6,5 %.

    Stopové prvky na kg: železo: 170 mg, zinok 270 mg, mangán 240 mg, meď 55 mg, jód 2,2 mg, kobalt 2,2 mg, selén 0,7 mg.

    Výživové doplnkové látky na kg: vitamin A 23.000 IU, vitamin D3 2.500 IU, vitamin E 400 mg, vitamin B1 15 mg, vitamin B2 15 mg, vitamin B6 8 mg, vitamin B12 55 mcg, biotin 350 mcg, kyselina nikotínová 60 mg, kyselina listová 7 mg, kyselina pantoténová 30 mg, cholinchlorid 500 mg. 

    Odporúčané dávkovanie: je vhodné pre každý druh koňa. Pre veľké kone odporúčame 1 kg, pre športové kone max. 1,5 kg/deň k obvyklej dennej dávke. Ako doplnkové krmivo k základnej strave ( krmivoú tráva) odporúčame približne 300- 600 g na 100 kg telesnej hmotnostiúdeň. Celkovú dávku sa odporúča rozdeliť na viaceré menšie množstvá.

    Balenie: 20 kg

    STHIPPOLYT1
    1 Položka
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)