Krmivo Irish Mash 15 kg St.Hippolyt
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Krmivo Irish Mash 15 kg St.Hippolyt

    Krmivo Irish Mash 15 kg St.Hippolyt 

    STHIPPOLYT7
    Krmivá
    15.005 kg
    Na sklade 10 ks
    29,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

       optimalizácia prepravných nákladov

    • táto ľahko pripraviteľná a mimoriadne chutná zmes stimuluje chuť dojedla, trávenie a metabolizmus a nemala by sa vynechať pri zmene srsti, vysokej výkonnosti alebo chorobách.
    • rýchla príprava, aj studenou vodou
    • ľahko stráviteľné vďaka bylinkám
    • zvlášť chutné a zdravé
    • Tradične dietetický kŕmny doplnok. Chutná hotová zmes s nízkym obsahom obilovín pre povzbudenie trávenia a látkovej výmeny. Tradičná kŕmna zmes Irish Mash predstavuje niekoľko stáročí doplnok k bežnému krmivu pre kone: po ťažkej práci, počas rekonvalescencie po súťaži či operácii, alebo ako prevencia pred kolikami, pri nechutenstve, žuvacích problémoch, alebo napríklad v období pripúštania, po pôrodoch či počas výmeny srsti. Táto chutná zmes podporuje chuť do jedla a podporuje aj trávenie, čistí tráviaci trakt ( napr. počas dní státia v boxe) a zlepšuje tak situáciu v látkovej premene.

    Zloženie: Pšeničné otruby, jačmenné vločky, zmes olejov zo semienok (ľanové, slnečnicové semeno) 9,2%, celozrnné ovsené vločky 9%, kukuričné vločky, melasa z cukrovej repy, jablkové výlisky, vlákniny z cukrovej repy, trávová sečka, hroznové škrupiny, jablkový sirup, pivovarské kvasnice 1,4%, soľ, jačmenné klíčky, sušené kvasnice, sladový výťažok 1%, zmes olejov (ľanový/slnečnicový/kukuričný olej) lisovaných za studena 1%, extrakt z hroznových semienok, kukuričné klíčky, koriander 0,5%, vápno z morských rias.

    Obsah zložiek: surové bielkoviny 11,5%, surové vlákniny 8,5%, surové tuky 5,0%, surový popoľ 7,2 %, stráviteľné sur. proteíny 92 g/kg, stráviteľná energia 10,5 MJ/ kg, vápnik 0,4 %, fosfor 0,5 %, horčík 0,3%, sodík 0,5 %,  škrob 23,3% a cukor 9,0%. 

    Stopové prvky na kg: železo 220 mg, zinok 90 mg, mangán 70 mg, meď 15 mg, jód 0,8 mg, selén 0,4 mg.

    Výživové doplnkové látky na kg: vitamin A 7.200 IU, vitamin D3 800 IU, vitamin E 50 mg.

    Odporúčané dávkovanie: Na 100 kg telesnej hmotnosti približne k 70-200 g Irish Mash krmive pridať rovnaké množstvo teplú až horúcu vodu, 15 min. nechať stáť a podať ešte v teplom stave. V letných mesiacoch je možné podať studenou vodou, len predtým nechať 30 min. napučať. Zvyčajne 1-3 krát týždenne podávať, v prípade potreby je možné každý deň podať menšie množstvá. Ako doplnkové krmivo sa podáva pri chronických poruchách (poruchy funkcie hrubého/tenkého čreva, podvýživa). Odporúčaný čas kŕmenia: 6 týždňov. Dlhšiu dobu kŕmenia treba konzultovať s veterinárnym lekárom.Vhodné aj pre staršie zvieratá.

    Balenie: 15 kg

    STHIPPOLYT7
    10 položky
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)