Krmivo Equigard 20KG müsli St.Hippolyt
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Krmivo Equigard 20 kg müsli St.Hippolyt

    Krmivo Equigard 20 kg müsli St.Hippolyt

    STHIPPOLYT10
    Krmivá
    20.005 kg
    Momentálne nedostupné
    44,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

       optimalizácia prepravných nákladov

    • vlákninové müsli bez obilnín
    • Equi Gard je vlákninové müsli bez obsahu obilnín pre kŕmenie koní, ktoré potrebujú výživu s obzvlášť nízkym obsahom škrobov a cukrov. K tým patria kone trpiace na equinný metabolický syndróm (EMS), schvátenie kopýt, svalové ochorenia ako je Tying Up, myopatie (PSSM) a rabdomylyóza, rovnako ako aj Cushing syndróm a žalúdočné vredy.
    • nízky obsah škrobu a cukrov
    • špeciálna mineralizácia k stabilizácii sacharidovej a tukovej látkovej výmeny
    • vysoký objem pri nízkej koncentrácii energie
    • Equi Gard preto obsahuje cca o 80% menej škrobov a cukrov ako ovos. Obsah energie je cielene udržovaný na nízkej úrovni. Dobre stráviteľné štrukturované sacharidy, rovnako ako aj plnohodnotné Omega -3 mastné kyseliny, sú hlavné komponenty výrobku Equi Gard.
    • zvláštny význam pre stabilizáciou funkcie inzulínu, sacharidovej a tukovej látkovej výmeny majú vitálne látky ako magnézium, zinok, meď, mangán, selén, Omega - 3 mastné kyseliny, lecitín a prirodzené antioxidanty ako vitamín E a ovocné flavonoidy. Preto je u Equi Gard okrem plnej mineralizácie kladený zvláštny dôraz na vyváženie množstevného pomeru funkčných mikro výživných látok.
    • Equi Gard je preto pre kone s popísaným okruhom problémov a pre kone s redukčnou výživou pri nadváhe veľmi vhodný. Pre prikrmovanie sa doporučuje seno, slama a/nebo redukovaná pastva. Pokiaľ sú pre redukciu hmotnosti skrmované iba veľmi malé množstvá Equi Gard, doporučuje sa pre zaistenie pokrytia potrieb primiešať ešte Micro Vital. U výkonnostných koní sa doporučuje vyššiu potrebu energie pokryť prednostne prostredníctvom prirodzených olejov, olejnín a rýchlo fermentovateľných vlákninových látok (napr. repná vláknina), preto doporučujeme kombináciu so Struktur - Energetikum a Hippo Linol. 

    Zloženie: Trávna rezanka sušená teplým vzduchom (nízkoglykemická) 22 %, jablečné výlisky, vláknina z cukrovej repy, ľanové semeno 4,4%, jablčný sirup, kukuričné klíčky, zmes olejov (ľanové, slnečnicové a kukuričné klíčky) lisovaných zastudena 3,5 %, byliny (harmanček, fenykel, rozmarýn, koriander, semeno senovky belasej,bodliak mariánsky) 3,0 %, lucernová rezanka, pivovarské kvasnice, ryžové klíčky,prebiotická izomaltóza 1,5 %, extrakt z jadier vínnej révy, pšeničné otruby, soľ,vápník z morských rias, mrkva, cesnak, múčka z morských rias, pšeničné klíčky.

    Obsah zložiek:  stráviteľné surové proteíny 77 g/ kg, stráviteľná energia 8,5 MJ/ kg, Cukor 6,0 %, škrob 3,0 %.

    Odporúčané dávkovanie: ako doplnkové krmivo k základnej strave ( krmivoú tráva) odporúčame približne 150- 250 g na 100 kg telesnej hmotnosti ú deň.Toto celkové množstvo by malo byť koni ponúkané rozdelené do niekoľkých denných dávok.

    Balenie: 20 kg.

    STHIPPOLYT10
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)