Krmivo Hesta Mix Classic 25kg St.Hippolyt
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Krmivo Hesta Mix Classic 25kg St.Hippolyt

    Krmivo Hesta Mix Classic 25kg St.Hippolyt

    STHIPPOLYT6
    Krmivá
    25.005 kg
    Momentálne nedostupné
    38,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

       optimalizácia prepravných nákladov

    • Doporučujeme hlavne pre kŕmenie barokových plemien koní a iných menej obvyklých plemien koní. 
    • Hesta Mix obsahuje okrem iného obzvlášť vysoký podiel zinku, medi a selénu.
    • Špeciálne plemená, poníky, alebo kone, vyžadujúce zvlášť málo krmiva sú aj svojou skromnou dávkou jadrového krmiva dostatočne zásobené energiou.
    • Nepomáha ani prikrmovanie minerálnym krmivom, bohatým na kalcium, nenapĺňa to skutočnú potrebu živín týchto koní.
    • Následkom sú prejavy nedostatku, ako napríklad: kone bez nálady, nervozita, náchylnosť k infekciám, sklony k alergiám, alebo aj poruchy trávenia (hnačky), matná, strapatá srsť, zlá kvalita kopýt, miesta bez srsti na slabinách a na bielej čiare na bruchu.
    • Môže sa prejavovať ale aj svrbenie spojené so škriabaním v oblasti chvosta a hrivy, zvlášť na jar a koncom leta/ začiatkom jesene (umývanie a prostriedky proti plesniam, alebo roztočom neprinášajú trvalú zmenu), či v niektorých prípadoch nechutenstvo a chudnutie. Preto je krmivo HESTA MIX Classic - plnohodnotné pelety s využiteľnými stopovými prvkami, ktoré sa osvedčili hlavne pri väčších plemenách, napr. Frízskych, Lusitanoch, Araboch, Paso peruano, alebo u chladnokrvníkov pri ich práci.
    • zvlášť bohaté na minerálne látky
    • pre veľmi  ľahko kŕmiteľné plemená koní alebo taktiež v kombinácií  s inými energetickými krmivami
    • bez použitia ovsa a s nízkym obsahom bielkovín
    • obsahuje byliny, riasy, oleje, olejové plody. 

    Zloženie: Jačmenné vločky, lucerková rezanka, pšeničné otruby, otruby z ovosných šupiek, Zmes olejov zo semiačok (ľanové semeno, slnečnice, fenyklové semeno, černucha) 7,2%, jablčné výlisky, kukuričné klíčky 4,5%, byliny (koriander, šalvia, fenykel, majoránka, mäta prieporná) 4,2%, rezky z cukrovej repy, kukuričné vločky, hroznové šupky, vápník z morských rias, pivovarské kvasnice, extrakt z hroznových jadier, soľ, sladová kvasnicová mladina, zmes olejov lisovaných za studena (ľanové semeno, slnečnica) 1,0%, múčka z morských rias, pšeničné klíčky, cesnak, hrachový proteín.

    Obsah zložiek: surové bielkoviny 10,0%, surové vlákniny 12,0%, surové tuky 4,3%, surový popoľ 9,4 %, stráviteľné sur. proteíny 68 g/kg, stráviteľná energia 11,0 MJ/ kg, vápnik 1,2 %, fosfor 0,5 %, horčík 0,4%, sodík 0,4 %, škrob 17,5 % a cukor 4,0%.

    Stopové prvky na kg: železo 150 mg, zinok 380 mg, mangán 300 mg, meď 70 mg, jód 2,0 mg, kobalt 2,0 mg, selén 0,9.

    Výživové doplnkové látky na kg: vitamin A 15.000 IU, vitamin D3 1.700 IU, vitamin E 120 mg, vitamin B1 10 mg, vitamin B2 10 mg, vitamin B6 7 mg, vitamin B12 40 mcg, biotin 250 mcg, kyselina nikotínová 45 mg, kyselina listová 6 mg, kyselina pantoténová 22 mg, cholinchlorid 280 mg.

    Odporúčané dávkovanie: Ako doplnkové krmivo k základnej strave (krmivo/ tráva) odporúčame približne 150-250 g na 100 kg telesnej hmotnosti/deň. Celkovú dennú dávku sa odporúča rozdeliť na viaceré menšie množstvá. V prípade nižších dávok odporúčame pridať SemperMin alebo MicroVital.

    Balenie: 25 kg

    STHIPPOLYT6
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)