Krmivo Vitalmüsli 20 kg Beste Jahre St.Hippolyt
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Krmivo Vitalmüsli 20 kg Beste Jahre St.Hippolyt

    Krmivo Vitalmüsli 20 kg Beste Jahre St.Hippolyt

    STHIPPOLYT9
    Krmivá
    20.005 kg
    Na sklade 4 ks
    36,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

       optimalizácia prepravných nákladov

    • vysoko kvalitné stráviteľné krmivo pre citlivé a staršie kone
    • moderné müsli, bohaté na vlákninu je vhodné pre citlivé a staršie kone, a taktiež pre šetrné vykŕmenie vychudnutých koní, či kone náchylné na koliky.
    • s nasadením Vital müsli „Beste Jahre“ ste na správnej ceste
    • vysoký podiel vláknin a bylín do určitej miery vyrovnáva kvalitatívne nedostatky objemového krmiva
    • vysoký podiel za studena lisovaných olejov v spojení s obzvlášť vysokým množstvom prirodzených zdrojov výživných látok a stopových prvkov dodáva potrebnú koncentráciu živín. Je to dobrý predpoklad, hlavne u starnúcich koní, pre úspešný boj proti alergiám, ekzémom, chronickým bronchitídam a zažívacím ťažkostiam. Preto je Vital müsli Beste Jahre vhodné ako žľabové krmivo práve pre citlivé a náročné kone v množstve od 2 kg na deň. Menšie kone a pony sú živinami dobre zásobované už pri kŕmnej dávke 1 kg denne.
    • bohaté na vysoko kvalitné vlákniny
    • nízky obsah obilnín, len 3% ovsené vločky
    • s bylinkami, olejmi a olejnatými plodmi

    Zloženie: Jačmenné vločky, trávová sečka, kukuričné lupienky, luzernové rezky, melasa z cukrovej repy, jablkové výlisky, kukuričné klíčky, pšeničné otruby, jablkový sirup, celozrnné ovsené vločky 3%, zmes olejov (ľanový, slnečnicový a kukuričný olej) lisovaných za studena 2,8%, ovsené otruby, byliny (mäta  prieporná, koriander, rozmarín, fenykel) 2%, vlákniny z cukrovej repy, zmes olejov zo semienok (ľanové, slnečnicové semeno a semeno z čiernej rasci) 1,7%, extrakt z hroznových semienok, uhličitan vápenatý (morský a minerálny), soľ, pšeničné klíčky, pivovarské kvasnice, sušené kvasnice, sladový výťažok, jačmenné klíčky, múčka z morských rias, cesnak.

    Obsah zložiek: surové bielkoviny 9,9%, surové vlákniny 11,0%, surové tuky 6,0%, surový popoľ 8,0 %, stráviteľné sur. proteíny 82 g/kg, stráviteľná energia 11,0 MJ/ kg, vápnik 1,0 %, fosfor 0,4 %, horčík 0,3%, sodík 0,3 %,  škrob 22,8% a cukor 8,3%.

    Stopové prvky na kg: železo 175 mg, zinok 200 mg, mangán 160 mg, meď 40 mg, jód 0,4 mg, kobalt 1,6 mg, selén 0,6 mg. 

    Výživové doplnkové látky na kg: vitamin A 10.000 IU, vitamin D3 1.100 IU, vitamin E 95 mg, vitamin C 1.000mg, vitamin B1 10 mg, vitamin B2 10 mg, vitamin B6 7 mg, vitamin B12 25 mcg, biotin 250 mcg, kyselina nikotínová 55 mg, kyselina listová 4 mg, kyselina pantoténová 20 mg, cholinchlorid 850 mg.

    Odporúčané dávkovanie:  Ako doplnkové krmivo k základnej strave (krmivo/ tráva) odporúčame približne 300-600 g na 100 kg telesnej hmotnosti/deň. Celkovú dennú dávku sa odporúča rozdeliť na viaceré menšie množstvá. V prípade nižších dávok odporúčame pridať SemperMin alebo MicroVital.

    Balenie: 20 kg


    STHIPPOLYT9
    4 položky
    1

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)