• Výpredaj!
Set pre starostlivosť o mačky
Kliknite sem
close

Chybný obrázok alebo popis

 

Set pre starostlivosť o mačky

Set pre starostlivosť o mačky

MK81975
Kozmetika
0.450 kg
Posledné kusy na sklade 1 ks
14,49 €
S DPH
Množstvo

Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

Lososový olej - Čisto prírodný produkt zo 100% oleja z lososa. Bohatý na mastné kyseliny omega 3 a 6. Tento doplnok stravy pre psov a mačky podporuje látkovú výmenu, napomáha regenerácii suchej pokožky a zabraňuje svrbenie a popraskanie kože Vášho maznáčika. Cenné mastné kyseliny navyše podporujú zdravý kardiovaskulárny systém. Odporúčané dávkovanie: pozrite tabuľku.

Valeriánový sprej - Stimulačný sprej pre mačky s prírodným extraktom z valeriány, neodolateľná nástraha, vyvoláva veľký záujem mačiek o nastriekané predmety. Nastriekajte na hračky, škrabadlá, prikrývky, vankúšiky, pelechy a ďalšie predmety. Kvôli opojným účinkom nesmie byť použitý viac než 1 - 2 krát týždenne, aby sa zabránilo nadmernej stimulácii. Nestriekajte na mačku.

Multi Clean sprej - antibakteriálny sprej s vôňou Levanduli. Šetrne odstraňuje fľaky a zápachy spôsobené trusom a močom. Nastriekajte na postihnuté miesto, nechajte pôsobiť 20-30 sekúnd a natrite suchou hubkou alebo handrou.

Balzam na labky - Pomáha ochrániť labky zvierat pred škodlivými vplyvmi prostredia a predchádzať nepríjemným a bolestivým zápalom. Potláča svrbenie. Prečo používať balzam na labky? Pretože na labky pôsobí mnoho negatívnych vplyvov okolitého prostredia. Negatívne vplyvy pôsobia na labky celoročne (zime je to predovšetkým posypová soľ, chlad a ostré zmrazky ktoré môžu labku poraniť, v lete sú horúce asfaltové a betónové povrchy z ktorých sa pôsobením horúčavy uvoľňujú škodlivé látky, ktoré môžu vyvolať zápaly labiek alebo aj spôsobiť poranenie ).

MK81975
1 Položka
1

Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)