Olej z čiernej rasce 1L
    Kliknite sem
    close

    Chybný obrázok alebo popis

     

    Olej z čiernej rasce 1L

    Olej z čiernej rasce 1L

    E1001310
    Doplnky výživy
    1.000 kg
    Momentálne nedostupné
    54,95 €
    S DPH
    Množstvo

    Ak máme u tohto tovaru chybný obrázok alebo popis, prosím kliknite sem.

    100% za studena lisovaný prírodný olej z čiernej rasce pre kone je vyrobený zo semienok čiernej rasce. Má pozitívny vplyv na trávenie, dýchacie cesty, na kožu a srsť, vhodný aj pre kone s ekzémom.

    Čo bolo dobré pre Kleopatru, je dobré i pre nás, resp. pre naše kone.

    Používanie oleja z čiernej rasce (černuchy siatej) má mnoho pozitívnych dopadov, nie nadarmo je používaná od dôb Hippokrata, nájdeme ju vo východočínskej medicíne, tibetskom liečení i v najnovších lekárskych postupoch a vedeckých článkoch...

    Olej z čiernej rasce je všeobecne drahšia záležitosť v porovnaní s inými olejmi, v prípade Stiefel Oleje z čiernej rasce ale zaručujeme najvyšší kvalitu: neobsahuje prímesy iných olejov, jedná se teda o 100% čistý olej zo semien černuchy a je za studena lisovaný s dohľadateľným pôvodom (Egypt).

    Černucha je predmetom mnohých vedeckých výzkumov, hlavne v nej obsiahnutý thymoquinon a v nezanedbateľnom množstve i karvakrol a dalšie terpeny: Je potvrdený antioxidačný, antimikrobiálny a protizápaľový účinok týchto zlúčenín, napomáhajú k vyrovnávaniu krvného tlaku, olej z černuchy je doporučovaný lekármi ako podporný prostriedok k zvládnutiu alergických reakcií (alergici - astma, ekzémy sa v priebehu podávania kapslí s olejom z černuchy subjektivne cítili oveľa lepšie ako pacienti bez nich).

    Zloženie: 100% olej z čiernej rasce

    Analytické zložky: Hrubé oleje a tuky 99,50%

    Objem: 1 l fľaša s dávkovačom

    Kŕmný návod:

    veľké kone (600kg): 15-25 ml denne

    malé kone a pony: 10-20 ml denne

    E1001310
    1

    Mohlo by sa vám páčiť

    Súvisiace produkty (Sú tu 18 ďalších produktov v rovnakej kategórii)