Výstavy RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO a VČELÁRSTVO

Kategória: Články Dátum: Hit: 510

Jedenásty ročník kontraktačno-predajnej výstavy RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO a 6. ročník predajnej výstavy včelích potrieb a produktov VČELÁRSTVO sa uskutoční od 21. do 23. februára na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Výstava RYBÁRSTVO a POĽOVNÍCTVO prinesie návštevníkom množstvo noviniek – rybárskych prútov, krmiva, módnu prehliadku poľovníckeho oblečenia, exkluzívne poľovnícke a športové brokovnice. Návštevníci či vyznávači lovu tak budú možnosť pozrieť si a vyskúšať to najnovšie náradie a trendy lovu na najbližšie obdobie. Podujatie obsahuje množstvo inštruktáží, ukážok, workshopov a odborných prednášok na aktuálne témy.
Na svoje si prídu aj milovníci poľovníckych psov, ktorým bude venovaný celý pavilón. Kynologické kluby návštevníkom predstavia Špeciálnu výstavu jazvečíkov, Združenú klubovú výstavu stavačov a Špeciálnu výstavu teriérov.
Novinkou výstavy budú Majstrovstvá Slovenska v halovej 3D lukostreľbe. Návštevníkov čaká interaktívne lukostrelecké kino a zážitkový 3D tréningový parkúr s 28 terčmi. Na výstave si môžete vyskúšať aj lov diviaka vo virtuálnej realite. Očarujúce budú zaiste aj najlepšie poľovnícke trofeje za posledných 10 rokov.
Súťaže a rôzne trenažéry pútajú pozornosť aktívnych lovcov rýb či zveri, ale tiež ich rodinných príslušníkov všetkých vekových kategórií. Pre najmenších návštevníkov je pripravený program “Naučme deti milovať prírodu a jej krásy“, detské rybárske krúžky, zážitkový simulátor zdolávania sladkovodných rýb a prezentácia organizovaného sokoliarstva na Slovensku.

V novej podobe sa predstaví výstava VČELÁRSTVO, ktorej cieľom je prezentácia včelárstva a všetkých jeho darov. V pavilóne Slovenského zväzu včelárov sa uskutoční Medzinárodná degustácia medu a medoviny. Budúcim včelárom odborníci poradia, ako začať včeláriť a poskytnú im odborné poradenstvo. Včelia klinika predstaví návštevníkom nový spôsob neformálnej liečby – apitherapiu spojenú s pobytom vo včelej mikroklíme.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December