Strihacie strojčeky a aj ich odborný servis

Kategória: Články Dátum: Hit: 616

Na e-shope spoločnosti VETIS nájdete najkvalitnejšie strihacie strojčeky pre domáce aj profesionálne použitie na strihanie srsti psov, koní, oviec i hovädzieho dobytka.

VETIS má v ponuke výrobky od firiem Oster, Andis, Wahl, Moser, Aesculap, Heinigen či Lister, čo sú vedúce spoločnosti na trhu v tomto odbore už po dlhé desaťročia. Vyberať môžete medzi strojčekmi akumulátorovými, sieťovými alebo batériovými.

Pre zákazníkov ponúka samozrejme aj servis – expresné služby – brúsenie hlavíc strihacích strojčekov. Brúsenie vykonáva odborník na najmodernejšom zariadení. Brúsi všetky kovové hlavy najznámejších značiek strihacích strojčekov.
Doba brúsenia je okamžitá po doručení. To znamená, že hlavice môžete mať doma v závislosti od rýchlosti doručenia do 5 pracovných dní.
Cenník prác podľa typu a veľkosti strojčekov nájdete v SEKCII - Služby.

Ako na to?

Odnímateľné hlavice očistené a riadne zabalené, alebo strojčeky s pevnou hlavou celé, doručte na adresu: VETIS, Kráľovičove Kračany 91, 930 03 Kráľovičove Kračany. Priniesť ich môžete aj osobne - na ktorúkoľvek pobočku VETIS.

Pár rád pre úspešné brúsenie a Vašu spokojnosť

Posielajte vždy kompletné hlavy, nože musia byť brúsené v pároch (horný a spodný). Strojček s pevnou hlavou musia odborníci rozobrať a zložiť po brúsení pre jeho bezchybnú funkčnosť.
Pri zasielaní dbajte na dobré zabalenie tak, aby sa predišlo poškodeniu a nezabudnite napísať aj spätnú adresu.
Spoločnosť VETIS je schopná zabezpečiť tiež nové chýbajúce súčiastky na Váš strojček.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December