Spoločnosť VETIS oslavuje 25 rokov

Kategória: Články Dátum: Hit: 1392

V tomto roku spoločnosť VETIS oslávila 25 rokov pôsobenia na slovenskom trhu.

V tomto roku spoločnosť VETIS oslávila 25 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Jej zakladateľom je MVDr. Peter Pongrácz.

Táto obchodná spoločnosť nesporne patrí medzi stálice, ktoré sa zaoberajú chovateľským a veterinárnym sortimentom na Slovensku. Jej snahou nie je iba obyčajný predaj množstva výrobkov od svetových i domácich výrobcov, ale zákazníkom ponúkať aj niečo navyše - pridanú hodnotu - kvalitné poradenstvo, servis a služby.

VETIS vznikol v roku 1993 ako rodinná firma - najprv veľmi skromne - ako obchod s predajom veterinárneho sortimentu. Dr. Peter Pongrácz bol však veľmi vytrvalý a mal odvahu. Postupne sa vypracovával a firmu pomaly rozširoval. Robil klasický predaj i výrobu, podľa potrieb trhu.Neustále sledoval a sleduje najnovšie trendy v zahraničí, ako aj potreby chovateľov.
Vďaka svojej húževnatosti v súčinnosti s vlastnou rodinou dostal firmu na úroveň, aká je v súčasnosti. Veľmi mu záleží na tom, aby pracovala na vysokej profesionálnej úrovni a potrpí si na kvalitu ponúkaného tovaru. Aj vďaka tomu má dnes VETIS slušné zázemie a nepochybne patrí medzi najväčšie a najlepšie spoločnosti s chovateľskými a veterinárnymi potrebami na Slovensku.

V súčasnosti VETIS pracuje v niekoľkých divíziách: veterinárna, chovateľské potreby pre drobnochov a taktiež pre veľkochovy, pet-potreby pre psy a mačky a ostatných domácich miláčikov, jazdecké potreby, divízia TEXAS hradenia - mobilné ohrady a manipulačné uličky, elektrické ohradníky, stabilné ohrady z agátových kolov, divízia oblúkové haly a prístrešky pre zvieratá i divízia včelárstvo.
Samozrejmosťou sú záručný i pozáručný servis, revízie, náhradné diely, opravy a poradenstvo skúsených odborníkov k tovaru, jeho životnosti, vhodnosti a spôsobu použitia.

Spoločnosť VETIS sa pravidelne zúčastňuje na všetkých chovateľských akciách. Je hlavným partnerom Celoslovenských dní poľa v Dvoroch nad Žitavou, nikdy nechýba na výstave Agrokomplex a na rôznych výstavách, kde aktívne podporuje drobnochovateľov. Má veľmi dobré partnerské vzťahy s chovateľskými zväzmi, spolupracuje s plemenármi, veterinármi či univerzitami.

Vo firme pracuje tím zdatných odborných pracovníkov. Dr. Peter Pongrácz dbá aj na to, aby atmosféra v nej pomáhala k dobrým vzťahom na pracovisku. K tomu patrí i dodržiavanie rôznych tradícií a stretnutí v rámci spoločnosti, ako aj so svojimi obchodnými partnermi. Jednou z tradícii je napríklad i vianočná zabíjačka, ktorá sa konala len prednedávnom.


Všetci spolupracovníci na čele s dlhoročným kolegom MVDr. Dušanom Pukancom želajú Dr. Petrovi Pongráczovi veľa zdravia, šťastia, spokojnosti a do ďalších rokov ešte veľa tvorivých síl, nadšenia a pracovných úspechov.

Príjemné prežitie vianočných sviatkov a všetko dobré v Novom roku 2019!

 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December