Oblúkové haly a plachtové prístrešky nielen pre zvieratá

Kategória: Články Dátum: Hit: 1915

Spoločnosť VETIS má vo svojej ponuke rôzne oblúkové i klasické haly a plachtové prístrešky, ktoré sa v praxi veľmi dobre osvedčili.

Ustajňovacie prístrešky pre hovädzí dobytok, kone alebo ovce, ako aj haly na uskladnenie krmív, slamy, na zakrytie silážnych žľabov či poľnohospodárskej techniky sa dajú montovať podľa požiadaviek zákazníka.

Tieto prístrešky sa dajú jednoducho postaviť i zložiť za veľmi krátky čas a sú vhodné na celoročné využitie. Zvieratá, úroda i mechanizácia je v nich dostatočne chránená pred vetrom, slnkom a nepriaznivým počasím.

Stabilná konštrukcia prístreškov pozostáva z obvodových oceľových panelov a strešných oblúkov prekrytých plachtou. Jednoduchý mobilný systém ponúka poľnohospodárom niekoľko možností využitia. Strešná konštrukcia pozostáva z oceľových dielov a silnej PVC plachty, ktorá je vhodná do teplotných podmienok od – 30 až do 70 °C.
Zadné a bočné steny môžu byť doplnené protiprievanovým sieťami. Pre zaistenie prístrešku k terénu sa používajú oceľové kotvy. Oceľové konštrukcie a ohradné diely sú zinkované. Prednosťou konštrukcie oblúkových hál je základná oceľová konštrukcia profilu U. Táto konštrukcia je veľmi prispôsobiteľná na rôzne typy terénu, a to aj v prípade nerovností.

Výhody materiálu: silný a ľahký, ľahká inštalácia, pevný, odolný a ohybný, rentabilný, bezpečný, odolný voči hluku, dlhá životnosť, nízke náklady na údržbu, štandardizácia, automatická ochrana pri poškodeniu oblastí, jednoduchá kontrola, rýchla montáž.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December