Elektrické ohradníky + poradenstvo

Kategória: Články Dátum: Hit: 1521

Elektrické ohradníky môžu ochrániť vaše zvieratá pred útekom, pred divou zverou, predátormi, ale tiež ochránia vaše pozemky, polia, vinice, včelíny a úrodu.

o Sú cenovo dostupné a náklady na ich údržbu sú oveľa nižšie ako pri bežnom oplotení.
o Stavajú sa ľahko a rýchlo.
o Hospodárske zvieratá si na elektrické ohradníky veľmi rýchlo zvykajú. Nebudú utekať a divá zver zase vnikať na plochy, kde ich mať nechceme.
o Nespôsobujú zvieratám žiadne zranenia.
o „Srdcom“ elektrického ohradníka je napájací prístroj. Ten vydáva pravidelné impulzy. Ich intenzita závisí od výkonu prístroja – čím väčšia energia, tým väčšiu intenzitu má impulz.
o Napájací prístroj sa volí podľa druhu zvieraťa.
o Novinkou na trhu sú oceľové stĺpiky – T-koly – vyrobené sú z hotovej železničnej ocele, ktorá je jedným z najsilnejších a najtrvanlivejších druhov ocele.
o Vďaka svojej extrémnej tuhosti sa táto oceľ minimálne deformuje, dokonca aj pri najvyššom namáhaní a je preto tou najlepšou voľbou pre konštrukciu poloprevádzkových plôch a ohrád.
o Typická zelená farba chráni stabilnú železničnú oceľ T- pätiek pred vplyvom počasia.
o Celý T-Kôl je pokrytý priečkami rozmiestnenými v odstupoch 5,5 cm, aby bolo možné nastaviť ploty rôznych výšok. To umožňuje pripojenie širokej škály izolátorov pre všetky vodivé materiály bez použitia náradia v akejkoľvek výške.
o Oceľové koly sa veľmi ľahko sa zatĺkajú do zeme, neohýbajú sa. Môžu byť v rôznych výškach, podľa toho, pre aké zvieratá potrebujeme ohradu postaviť. Ukotvenie do zeme je asi 40 cm.
o Ďalšou výhodou je, že koly sa dajú opakovane používať – vybrať pákou zo zeme a znova zatĺcť tam, kam potrebujeme.
o Sú vlastne nezničiteľné.
o Ku kolom sú k dispozícii originálne, rôzne typy izolátorov.
o Cena T-kolov je rovnaká ako cena agátových kolov, pričom manipulácia s nimi je oveľa ľahšia, ľahšie sa zatĺkajú, sú skladnejšie a stále k dispozícii.
o Sú trvanlivejšie ako agátové drevo, poskytujú garanciu na niekoľko desiatok rokov.

Spoločnosť Vetis ponúka non stop bezplatné poradenstvo vo firme a aj po telefóne.
o V ponuke nájdete kompletnú ponuku elektrických ohradníkov pre všetky typy zdrojov, ako sú sieťové, batériové i solárne, rôzne druhy vodivých laniek a pások, izolátory, plastové koly pre ohradníky alebo plastové stĺpiky a ďalšie nevyhnutné príslušenstvo elektrického oplotenia.
Všetky ohradníky sú prvotriednej kvality, dlho používané v oblasti chovu zvierat.
o Na všetky dodávané elektrické ohradníky poskytuje spoločnosť Vetis záručný i pozáručný servis, pre zákazníkov drží poradenstvo na telefóne pre poskytovanie rád pri montáži, demontáži ohradníkov, odstraňovaní rôznych porúch či už u zdrojov alebo v samotnom obvode – ohrade.
o Vetis poskytuje poradenstvo ku všetkému ponúkanému tovaru, k jeho životnosti, vhodnosti a spôsobe použitia. Poradenstvo poskytuje na telefónnom čísle: +421918787808 alebo mailom, zaslaním Vášho dotazu na shop@vetis.sk

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December