Celoslovenské dni poľa 2022

Kategória: Články Dátum: Hit: 1165

Vážení návštevníci, milí hostia a priaznivci, pozývame vás na 11. ročník výstavy Celoslovenské dni poľa (CDP). 

Celoslovenská prehliadka a výstava odrôd, ochrany a výživy rastlín, poľnohospodárskej techniky a hospodárskych zvierat sa uskutoční v dňoch 7. – 8. júna (utorok a streda) na pozemkoch spoločnosti PD Krupá v Dolnej Krupej, okres Trnava.

CDP sa vďaka renomovaným spoločnostiam zameraných na prvovýrobu, vedeckým inštitúciám, výskumným ústavom, chovateľským zväzom i univerzitám vyprofilovalo na podujatie s vysokou odbornou úrovňou a čoraz viac sa o ňu zaujímajú ľudia nielen z radov poľnohospodárov, ale aj laikov.

Spoločnosť VETIS je partnerom chovateľských zväzov na Slovensku  vo svojom najväčšom prístrešku na poli pod svoje „ochranné krídla“ zastreší rozhodujúce chovateľské zväzy a významné inštitúcie, ktoré pôsobia v tomto sektore. Zabezpečuje tiež ustajňovacie prístrešky, haly a mobilné hradenie pre všetky vystavené druhy hospodárskych zvierat v poľných podmienkach.
Všetci návštevníci dní poľa, ktorí budú mať záujem o poradenstvo a konzultácie, môžu do stánku VETIS-u zavítať a odborníci im poskytnú konzultácie a aj cenné rady.

CDP je najväčšia prehliadka poľnohospodárskych plodín a ich odrôd, poľných pokusov vo výžive a ochrane rastlín (612 odrodových políčok a 245 políčok s variantami ochrany a výživy 56 spoločností) a modernej technológie pre zefektívnenie rastlinnej a živočíšnej výroby.

Návštevníkov čaká aj tombola, v ktorej možno získať zaujímavé výhry!

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December