Celoslovenské dni poľa 2021

Kategória: Články Dátum: Hit: 1001

Vážení návštevníci, pozývame vás na jubilejný 10. ročník výstavy Celoslovenské dni poľa (CDP).

Celoslovenská prehliadka a výstava odrôd, ochrany a výživy rastlín, poľnohospodárskej techniky a hospodárskych zvierat sa uskutoční v dňoch 8. – 9. júna (utorok a streda od 9:00 – 16:00 hod.), v Seliciach, na pozemkoch spoločnosti AGRO Divízia s. r. o. Selice.

CDP sa vďaka renomovaným spoločnostiam zameraných na prvovýrobu, vedeckým inštitúciám, výskumným ústavom, chovateľským zväzom i univerzitám vyprofilovalo na podujatie s vysokou odbornou úrovňou a čoraz viac sa o ňu zaujímajú ľudia nielen z radov poľnohospodárov, ale aj laikov.

Ide o najväčšiu prehliadku rekordného počtu poľnohospodárskych plodín a ich odrôd, poľných pokusov vo výžive a ochrane rastlín, výstavu modernej technológie pre zefektívnenie rastlinnej a živočíšnej výroby a tiež výstavu hospodárskych zvierat (tá v tomto roku bude kvôli situácii s protiepidemickými opatreniami iba v obmedzenej podobe).

Nezabudnite sa zúčastniť tomboly – môžete získať zaujímavé výhry! Navyše – za prvých 500 odovzdaných vyplnených kupónov dostanete pivo zdarma! Tombolové kupóny budú vložené do Roľníckych novín, vydanie č. 22 / 2.6.2021 Žrebovanie tomboly sa bude konať utorok aj stredu o 15.15 hod pred hlavnou tribúnou.

Nech sa páči, pozrite si program:

Celoslovenské dni poľa 2021 SELICE _program

Partnerom výstavy je aj spoločnosť VETIS, ktorá v predošlých ročníkoch zabezpečovala ustajňovacie prístrešky, haly a mobilné hradenie pre všetky vystavené druhy hospodárskych zvierat v poľných podmienkach.
Spoločnosť VETIS vo svojom najväčšom prístrešku na poli pod svoje „ochranné krídla“ zastrešuje rozhodujúce chovateľské zväzy a významné inštitúcie, ktoré pôsobia v tomto sektore.

Všetci návštevníci dní poľa, ktorí budú mať záujem o poradenstvo a konzultácie, sa môžu pristaviť v stánku VETIS-u, kde im odborníci radi poskytnú všetky informácie.

 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December