BLACK FRIDAY vo VETISE pokračuje...

Kategória: Články Dátum: Hit: 1148

Výborné ceny a super zľavy na e-shope www.vetis.sk pokračujú až do 23. decembra.

Obchodná spoločnosť VETIS patrí medzi stálice, ktoré sa zaoberajú chovateľským a veterinárnym sortimentom na Slovensku. Jej snahou nie je iba obyčajný predaj množstva výrobkov od svetových i domácich výrobcov, ale zákazníkom ponúkať aj niečo navyše – pridanú hodnotu – kvalitné poradenstvo, servis a služby.

VETIS už tradične nechýbal ani na Celoštátnej výstave zvierat, ktorá sa konala koncom novembra v Nitre. Návštevníci mohli vidieť krásne a kvalitné zvieratá, mali možnosť rozprávať sa a konzultovať s odborníkmi, zakúpiť si kvalitný plemenný materiál, ako aj rozličné potreby pre chov zo spoločnosti VETIS.

Firma pracuje v niekoľkých divíziách: veterinárna, chovateľské potreby pre drobnochov a taktiež pre veľkochovy, pet-potreby pre psy a mačky a ostatných domácich miláčikov, jazdecké potreby, divízia TEXAS hradenia – mobilné ohrady a manipulačné uličky, elektrické ohradníky, stabilné ohrady z agátových kolov, divízia oblúkové haly a prístrešky pre zvieratá i divízia včelárstvo. Samozrejmosťou sú záručný i pozáručný servis, revízie, náhradné diely, opravy a poradenstvo skúsených odborníkov k tovaru, jeho životnosti, vhodnosti a spôsobu použitia.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December